Pamojafestivalen

Frågor och svar

Vilka arrangerar Pamojafestivalen?

Pamojafestivalen arrangeras av Pamojaföreningen, en ideell förening i Kiruna med syfte att utbilda i mänskliga rättigheter och arrangera kulturaktiviteter. Kika in på länken i sidans huvumenu och följ Pamojaföreningen på Facebook för att se mer av vårt arbete! Bli medlem och stötta vårt arbete genom att swisha 100 kr och ditt namn till 123 291 7557 eller betala in på bankgiro 5197-4822.

Var köper jag biljetter till festivalen?

Vanligtvis behöver en inte köpa några biljetter till Pamojafestivalen, då akterna brukar vara gratis för alla besökare! Dock i 2019 anordnades GEORGE KILBY JR & PHIL WIGGINS konsert i samarbete med Folkets Hus, och därmede kostade biljetterna 100 kr. Men vanligtvis är alltså alla akter gratis och det behövs ingen biljett!

Jag vill uppträda på festivalen! Hur gör jag?

Yess! Vi välkomnar gärna såväl mindre som mer kända artister, workshoppare och föreläsare vars värderingar stämmer överens med våra. Vill du uppträda på festivalen i någon form, släng iväg ett mejl till pamojafestivalen@gmail.com och berätta kort vem du är och hur du skulle vilja bidra, så tar vi det vidare därifrån!

Var anordnas festivalen?

Malmfältens folkhögskola har sedan början varit mittpunkten för festivalen, där bland annat ingivningen och föreläsningar fortfarande anordnas. I 2019 samarbetade vi också med Folkets Hus och Tusen Toner där vissa av våra akter tog plats. We are spreading love all over Kiruna, alltså!